Barrels from 10 to 150 liters

Destiller
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
126 Produkt niedostępny
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Hungarian oak barrel - 50 liters.  Condition: new.  Standard toasting level inside: Medium.  About barrels: Wood: Carefully selected 120 years old sessile oak
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Select a variant:
Producer: Boros Oak Barrels
Boros  Hungarian barrels  are made of carefully selected mulberry wood. Wood for the production of barrels is seasoned in the open air for three years. The seasoning process
Select a variant:
You don't know what product
to choose?
HELP
Contact us now!
Our expert will advise you!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.