Corrugated elbow with nut for flexible hose made of AISI 304 stainless steel in accordance with DIN 11851.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Squeezing machine for fruit and vegetable Cold press juice extraction, capacity up to 110 l/h, stainless Steel manufactured AISI 304, two stages:
Shredder Stage
Feeding pipe with
EKO-10 is a semi-automatic table-top labelling machine, able to stick front and back label during the same cycle. This machine allows to label round glass bottles but also square bottles, pots and
Centrifugal mill with replaceable stainless steel screens for adjusting the degree of shredding for pomaceous fruit, stone fruit and berries. Available with frame as option.
Processable
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including plum brandy, wine spirits, and pome fruit distillates - apples, pears, etc.
The PZ tanks with air cap is used for fermentation and storage of wine and other alimentary liquids. The high polished tank’s inside does not allow the capture of wine scale and facilitates
An example of a set for mechanical weed control in the axis of the grapevines: the Radius SL eco hoe with rotary cultivator on the SB2 frame. The frame width is hydraulically adjustable from 1.7
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.