Corrugated elbow with nut for flexible hose made of AISI 304 stainless steel in accordance with DIN 11851.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Washing system of stainless steel for fruits and vegetables with attached pivoting centrifugal mill. The washing system consists of sorting grid, washing vessel, chain conveyor and add-on pivoting
The PZ tanks with air cap is used for fermentation and storage of wine and other alimentary liquids. The high polished tank’s inside does not allow the capture of wine scale and facilitates
Vibrating sorting table Delta TRV 20/25/35
The purpose of the vibrating sorting table is:
to spread out the crop,
to ensure separation of grapes from juice and herbaceous materials
Patented polymer microfiltration system for biological cold stabilizatiion. The innovative polymer can process liquids with no filterability index without any clogging danger or
Flow sight glasses made of AISI 304 or 316L stainless steel. The presented model with a Clamp connection on one side and a welding connection on the other.
Internal diameter 32.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Approvals Acc. to FDA CFR21:
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW
Maximum temperature: 90 °C
Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar
Feeding pressure requested: 2 bar
Voltage: 400 V
Consumption of water: 70-90
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.