Corrugated elbow with nut for flexible hose made of AISI 304 stainless steel in accordance with DIN 11851.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Standard equipment
cone 60°
pressure valve, set up to 2.5 bar
bottom outlet DN40
upper outlet DN40
thermometer
sample tap DN15
spray ball with tube DN25 and blind
Automatic labeller (labeler) from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling cylindrical glass bottles, e.g. for wine, beer. As standard, the device applies two self-adhesive labels from
The Bucher Vaslin process of pressing under controlled atmosphere, innovating and patented, guarantees 100% of the pressed juices extracted without oxidation. This thanks to a permanent operation
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.