Corrugated elbow with nut for flexible hose made of AISI 304 stainless steel in accordance with DIN 11851.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
The manual rinser mod. SMP is designed to rinse empty bottles and jars before the filling operation. Thanks to its compact size and reduced weight, this unit is the essential equipment for
MECHANICAL capping machine with descending capping head, but easy to use. Originated as a bench or laboratory capping machine, thanks to one operator, TSM-2005 is able to produce up to approx. 500
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
The tapered conical wine fermenter is a stainless steel tank designed for the production of red wines. It will appeal to those who prefer doing pigéage manually rather than automatically.
6 nozzle gravity filler made of AISI 304 stainless steel. Buffer tank volume: 75 liters. Capacity: 750-900 bottles per hour. Dimensions: 830 x 500 x 910 mm. Weight: 26 kg. This mode is
The compact cooling unit MiniChilly, made of stainless steel, is an ideal solution for micro-breweries, hobby brewers and smaller wineries who only need cooling for their applications.
The
Easy production of the highest quality vinegar in a few days using the latest technology.
Thanks to the presented device, vinegar production is very simple and fully automatic. The production
Bench labeler with plate equipped with one labeling station to apply self-adhesive labels on cylindrical, conical, square and shaped containers, suitable also for containers made of low physical
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.