Bottle neck freezers help to remove yeast sediment that settles inside inverted bottles during the remuage process, in the production of sparkling wine, traditional champagne, méthode
A strain selected by the Institut OEnologique de Champagne from the best strains of the great Champagne vineyards. Excellent adaptation to the most difficult liquors: low pH, low temperature, high
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Gas pasteurizer with a capacity of up to 300 l / h for the pasteurization of juices. The device is equipped with a manual Bag in box filler with digital scale. Additionally, the pasteuriser can be
The world’s first barrel cleaner on the market powered by a water hydraulic motor with an integrated suction system. This innovative piece of equipment offers the same impressive cleaning
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.