Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
MECHANICAL capping machine with descending capping head, but easy to use. Originated as a bench or laboratory capping machine, thanks to one operator, TSM-2005 is able to produce up to approx. 500
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Automatic linear labeling machine adapted to cylindrical containers, equipped with one labeling station. Thanks to the new labeling system using opposing rollers, the machine can run at high
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.