AISI 304 stainless steel reduction, DIN DN 32 x 25.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Patented polymer microfiltration system for biological cold stabilizatiion. The innovative polymer can process liquids with no filterability index without any clogging danger or
The highest quality screw pump with frequency inverter. It is excellent for the transport of very delicate mediums.
Additional options (additionally payable):
pressure
The rotary rinsing machine mod. TP10/R is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation, with a recycling system for using a
Płyty filtracyjne 20x20 cm - S80 - 8 mikronów do prefiltracji i klarujące.
Prezentowane płyty (wkłady) celulozowe wykorzystywane są w filtrach płytowych. Doskonale
A strain selected by the Institut OEnologique de Champagne from the best strains of the great Champagne vineyards. Excellent adaptation to the most difficult liquors: low pH, low temperature, high
Belt press with pneumatic belt tensioner, automatic belt control, high pressure belt cleaner and optional brush cleaning system for the belt. The mash is applied to the belt in a uniform layer by
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.