AISI 304 stainless steel reduction, DIN DN 32 x 25.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Trenolin® Mash DF is a liquid enzyme complex for maceration in white mashes. MashZeration, enzymatically accelerated ʺmaceration of the crushed grapesʺ, reduces mash standing time, increases
Centrifugal mill with replaceable stainless steel screens for adjusting the degree of shredding for pomaceous fruit, stone fruit and berries. Available with frame as
Product description Trenolin® Rouge DF is a special, liquid red wine enzyme for treating red wine mashes. Trenolin® Rouge DF is depsidase (cinnamyl esterase) free. Other benefits For
Tannivin® EHPure oak tannin made from french oak
Tannivin® EH is a high purity, botanical oenological tannin prepared as a fine brown powder. Only selected, air‐dried French heartwood
Immersion electric heater for heating wine, juices or other beverages. Made of stainless steel.
Temperature regulation from 0 to 40°C
Bar length: approx. 600 mm
Diameter:
The rotary rinsing machine mod. TP/10 is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation. The operator places by hand the
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.