AISI 304 stainless steel reduction, DIN DN 32 x 25.
We recommend with this product
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 23-35 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 30-50 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 40-60 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Semi-automatic pneumatic corker. Corks dimensions: fi max 27 mm, height max 48 mm. Bottles volumes: 0,75 - 1,5 L. Compressed air requirement: max 6 bar, 100 l/minute. Efficiency: about 500 b/h.
The Delta TRE 300 mobile belt elevator enables:
To feed destemmers, sorting tables, presses, maceration tanks... with fresh grapes.
To feed presses with macerated grapes.
To evacuate
The device is made of AISI 304 stainless steel. Product entry through the hopper to facilitate product movement. 4 stainless steel legs mounted on the shaft, finished with rubber blades. Food
Boros Hungarian barrels are made of carefully selected mulberry wood. Wood for the production of barrels is seasoned in the open air for three years. The seasoning process
SQUARE TANK is used for fermentation and storage of wine and other alimentary liquids. Because of the rectangular shapes this tank offers a maximum usage of the cellar space. Tank’s edges
Semi-automatic table-top labelling machine, designed to put front and back adhesive labels in the same cycle. It has a mechanical roller that can lock the bottles while inserted during the
Seweryn Fabijaniak
expert in the production technology of wines, juices, meads and many other drinks. An experienced advisor in the field of design and machinery of broadly understood fruit and vegetable processing plants.