DESCRIPTION
Garolla bend 90, AISI 304.
We recommend with this product
Garolla hose joiner, inox 304.
- DN 40
- DN 50
- DN 60
11 - 14 €
Eno/garolla clamp.
- DN 40
- DN 50
- DN 60
16 - 68 €
Garolla reduction long type dn 60 x 40, AISI 304.
Three ways Garolla fitting AISI 304.
- DN 40
- DN 60
57 - 62 €
EPDM garolla seal.
- DN 40
- DN 50
- DN 60
2 - 3 €
DN
A
B
C
L
H
CODE
32
DIN DN 32
GAROLLA DN40
∅32
110
107
8153240
32
DIN DN 32
GAROLLA
DN
A
B
C
L
H
CODE
25
G 1"
GAROLLA DN40
∅25
85
94
8144440
32
G 5/4"
GAROLLA
DN
A
B
C
L
H
CODE
32
GAROLLA DN40
GAROLLA DN40
∅32
123
103
8224040
40
GAROLLA DN50
GAROLLA
Last viewed
Oenoferm® FinesseWines with improved mouthfeel and elegant fruitiness
An excellent fermentation behaviour gives white and rosé wines a lot of fruit and a precise aromatic profile. At
C-spanner fixed DN 65-100, AISI 304.
This machine is suitable for washing and grinding fruits and vegetables. The poured fruit falls directly into the water basin, then the elevator conveyor pulls out from the water, where clean it
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW
Maximum temperature: 90 °C
Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar
Feeding pressure requested: 2 bar
Voltage: 400 V
Consumption of water: 70-90
Semi-automatic pneumatic corker. Corks dimensions: fi max 27 mm, height max 48 mm. Bottles volumes: 0,75 - 1,5 L. Compressed air requirement: max 6 bar, 100 l/minute. Efficiency: about 500 b/h.
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
- Średni stopień wypalenia
- Niski stopień wypalenia
- Średni + stopień wypalenia
- Wysoki stopień wypalenia
Horizontal mash fermenter which guarantee high extraction of color, aromas and tannins from grape skins. The tank with double cooling/heating jacket, which allows must to be heated or cooled,
Amfory do przechowywania oleju jadalnego o poj. 120/160/200 litrów. Amfora olejowa Sirio jest w stanie zachować przez długi czas walory organoleptyczne produktu.